Tots els pobles

EN

Notícies d'empresa

Proveïdor de parcs infantils familiars: de yychildchic, finestreta única del centre d'activitats per a la llar infantil

Temps: 2021-12-10 Accessos : 20
compartir a:

La tanca de jocs infantils, a partir de la tanca senzilla original, afegeix una tanca de joc i diferents formes de disseny afegeixen molta diversió a la tanca dels nens. Al mateix temps, la tanca es pot utilitzar amb gronxadors, tobogans, piscines de boles, cavallets i altres articles de joc per crear un autèntic centre d'atraccions familiar privat. Segur, saludable i feliç.

Yuanyile ofereix una varietat de dissenys de tanques per satisfer les diferents necessitats dels clients i, al mateix temps, ofereix un pla de compra únic per a instal·lacions de suport de tanques. Tots els productes yuanyile han superat les normes europees CE i EN71 i les proves ASTM i CPSIA dels Estats Units. Segur per als nens.

Els clients de Yunayile provenen principalment de botigues minoristes en línia, majoristes fora de línia i botiga de marca. Les àrees de venda inclouen Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica. Els nostres productes són ben revisats pels clients a les botigues físiques en línia i fora de línia d'Amazon. El nostre treball excepcional prové dels nostres molts anys d'experiència en el servei als clients.

avantatges per treballar amb Yuanyile:
·Una marca forta i un màrqueting actiu impulsen el desenvolupament del vostre negoci.
·Aconsegueix referències directes de clients del nostre equip
·Com surten les oportunitats de negoci d'una gran base de clients.

contacteu amb nosaltres: ZHEJIANG YUANYI CHILDREN PRODUCTS CO.,LTD
correu electrònic: [protegit per correu electrònic]
Telèfon: +86 13968948661
lloc web: WWW.YYCHILDCHIC.COM